Josep Mª Pascual imparteix el curs ‘Estratègies i capacitat d’organització i acció en els territoris’, com a part del programa de formació 2023-2024 del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Josep Mª Pascual repeteix aquest curs 2023-24 com a personal expert docent en el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), impartint el curs ‘Estratègies i capacitat d’organització i acció en els territoris’.

La formació es dirigeix al personal de direcció de les oficines territorials del SOC i forma part del procés de concertació territorial de Catalunya, el qual actua com a element canalitzador i facilitador de la cooperació, col·laboració i coordinació entre tots els agents que intervenen en l’àmbit de les polítiques actives d’ocupació a Catalunya.

L’objectiu del procés és el disseny, la implementació i la gestió integrades de les polítiques públiques d’ocupació en el marc de l’estratègia territorial, més pròxima a les necessitats reals de les persones; i, d’aquesta manera, millorar la seva ocupabilitat, i incrementar la competitivitat de les empreses i dels sectors d’activitat dels territoris a Catalunya.