Equ, en col·laboració amb Aeryc, publiquen a la revista Governanza el tercer dossier monogràfic de la sèrie ‘Governança sense govern’. La nova entrega porta per títol: ‘Los desafíos de la sociedad civil y sus posibles repuestos’.

Ja és disponible el tercer dossier monogràfic corresponent a la sèrie ‘Governança sense govern’. Un treball promogut per Equ, en col·laboració amb Aeryc, que busca endinsar-se en la relació entre la governança municipal i la de les àrees metropolitanes, tot analitzant el model de cooperació públic-privada.

Els dossiers, dels que ja existeixen tres entregues, es publiquen dins de la revista Governanza, que edita l’associació Aigob, fruit d’un acord que persegueix convertir la publicació en un espai de reflexió sobre governança democràtica i estratègies territorials per part de col·laboradors de l’entitat, com són en aquest cas Equ i l’Aeryc.

El tercer dossier s’ha publicat aquest passat mes d’octubre, sota el títol ‘Los desafíos de la sociedad civil y sus possibles repuestos’. Al maig d’aquest mateix any 2023, es va dur a terme la publicació del segon dossier monogràfic, que va versar sobre les agendes urbanes. El primer d’ells es va centrar en la societat civil.

Està previst que en els pròxims mesos se succeeixi la publicació de noves entregues del dossier. Un exercici que ha d’acabar esdevenint la base d’un futur llibre, així com d’un congrés a mitjà termini.