El director d’Estratègies de Qualitat Urbana, Josep Maria Pascual, va compartir taula amb la subdirectora general de polítiques urbanes del Ministeri d’Habitatge i Agenda pública, Sonia Hernandez Partal, per parlar sobre el futur dels plans d’acció local de l’Agenda Urbana, en el curs que l’Escola Gallega d’Administració Pública imparteix a Santiago de Compostela.

 

El director d’Estratègies de Qualitat Urbana, Josep Maria Pascual, ha participat recentment en el curs promogut per l’Escola Gallega d’Administració Pública ‘L’Agenda Urbana: un nou marc per les polítiques públiques a ciutats i pobles. Elaboració, execució i avaluació d’agendes urbanes locals‘, que s’està realitzant entre els mesos de maig i juny a Santiago de Compostela.

En concret, Pascual va intervenir en el tercer bloc ‘Agenda urbana espanyola i els plans d’acció local’, impartit el passat 5 de juny. Sota el títol ‘Plans d’acció local de l’agenda urbana espanyola i la seva dimensió estratègica‘, va compartir taula amb la subdirectora general de polítiques urbanes del Ministeri d’Habitatge i Agenda Pública, Sonia Hernández Partal.

Junts, van discutir els avantatges i desavantatges, així com les perspectives de futur dels plans d’acció local de l’Agenda Urbana 2030, davant d’un públic que va mostrar un alt grau d’interès durant tota la sessió.

Més informació sobre el curs