S’han previst tres reunions, a desenvolupar entre maig i juny, als municipis del Prat de Llobregat, La Seu d’Urgell i Sant Adrià del Besòs.

Durant els mesos de maig i juny, es durà a terme la segona fase del projecte d’anàlisi del desenvolupament comunitari en l’àmbit català, liderat per l’empresa Governança Relacional amb col·laboració amb Estratègies de Qualitat Urbana (EQU).

 

Emmarcat dins del projecte d’Organització Comunitària Territorial 2023 de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) de la Generalitat de Catalunya, es va iniciar el passat 2023 amb la celebració de set sessions participatives que van tenir lloc a les ciutats de Tarragona, Lleida, Terrassa, Salt, Sabadell, Solsona i Terres de l’Ebre.

 

Segona fase

Amb l’objectiu de cobrir el màxim possible dels territoris de Catalunya, s’ha posat en marxa una segona ronda de sessions participatives, que comprendran els territoris del Baix Llobregat, Alt Pirineu, el Maresme, el Vallès Oriental i els municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià del Besòs i l’Hospitalet del Llobregat.

 

Les sessions es desenvoluparan amb el següent calendari:

  • 9 de maig: El Prat de Llobregat
  • 23 de maig: La seu d’Urgell
  • 6 de juny: Sant Adrià del Besòs

 

L’objectiu d’aquestes trobades és desplegar un procés participatiu que permeti analitzar el nivell actual de col·laboració entre els diferents equipaments de l’Acció Cívica i Comunitària, com són:  Equipaments Cívics i Comunitaris, Punt Òmnia, Punts de Voluntariat i Equip Tècnic d’Acció Cívica (ETAC), així com la identificació de noves opcions de sinergies.